Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΠΛΑΝΑ ΔΕΚΑ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ



Katsov Moshe
Ο Μπους και ο  Cheney ήταν- όπως όλοι γνωρίζουμε- ένθερμοι υποστηρικτές του Ισραήλ και των Ισραηλινών πολιτικών.  Στο Ισραήλ, όμως, διεξάγεται έρευνα για το βιασμό και τη σεξουαλική παρενόχληση δέκα νεαρών υπασπιστών, για τη διάπραξη των οποίων κατηγορείται ο Πρόεδρος της χώρας Moshe Katsov.  Τα εγκλήματα του  Katsov,  του Πρόεδρου του Ισραήλ, ίσως να επικροτούνται μόνον απ’ τον Μπους και τους ομοφυλόφιλους αυλικούς του.
Σκεφτείτε τον σεξουαλικό σοδομισμό στις  φυλακές  Abu Ghraib. Διάφορα βίντεο με Ιρακινούς ύμνους φυλακισμένους έδειχναν να πέφτουν θύματα πράξεων κτηνώδους σοδομισμού. Γυμνοί Ιρακινοί στρατιώτες – πολλοί από τους όποιους αργότερα αποκαλύφθηκε πως ηταν αθώοι -  βρεθήκαν στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον με αποκαλυμμένα τα γεννητικά τους όργανα.
Ραμσφελντ
Οι μαρτυρίες δείχνουν ότι ο Μπους και οι ανώτεροι υπάλληλοι του Πενταγώνου, μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός Εξωτερικών Ραμσφελντ, παρακολουθούσαν αυτά τα αρχεία, κτηνώδη βίντεο, χωρίς αμφιβολία για ικανοποίηση των δικών τους ορέξεων. Προφανώς ο Μπους, ο Cheney, ο Ραμσφελντ και όλοι οι άλλοι διεστραμμένοι συνεργάτες, πειράζονταν μεταξύ τους, καθώς έβλεπαν τους νεαρούς άντρες να ουρλιάζουν από αγωνία και να βασανίζονται από σοδομιστικα καθάρματα.
Μπροστά σ΄αυτές  τις εικόνες, τα΄ αποτρόπαια εγκλήματα του περιβόητου σαδιστή Μαρκησίου ντε Σαντ ωχριούσαν.
Seymoor Hersh
Ο Seymoor Hersh, διακεκριμένος συγγραφέας απ’ τη Νέα Υόρκη και ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τη σφαγή στο χωριό My Lai  στο Νότιο Βιετνάμ δεκαετίες πριν, αναφέρει ότι μέσα στα άδυτα του Πενταγώνου – κρυμμένα απ’ τους Αμερικανούς – υπάρχουν τρομερά βίντεο, που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται μακάβριες σκηνές από βιασμούς και σοδομισμούς , που διέπραξαν οι στρατιωτικοί της  CIA  σε παιδιά του Ιράκ.
 Ο Hersh  συγκλονίστηκε τόσο πολύ, όταν είδε, απ’ τις τσιρίδες των παιδιών και των μητέρων τους, οι οποίες  εξαναγκασμένες να βλέπουν το θέαμα ούρλιαζαν για έλεος, ώστε από τότε υποφέρει  απ’ το στομάχι του.



ΙΡΑΚ
ΙΡΑΚ


ΙΡΑΚ
ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ  MY LAI


Ο καθαιρεμενος Γερουσιαστης Mark Foley,  ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα της αχαλινωτης ομοφυλοφιλιας των Ρεπουμπλικανων και των Δημοκτατικων στην Ουασινγκτον.


PANDEMONIUM,  ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, TEXE MARRS,Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΠΛΑΝΑ ΔΕΚΑ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ. σελ. 175 -176.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου