Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μυστηριώδεις ουλές στο κεφάλι του Μπαρακ Ομπάμα


Μυστηριώδεις ουλές στο κεφάλι του Μπαρακ Ομπάμα καταδεικνύουν ότι πιθανώς έχει υποστεί εγχείριση στον εγκέφαλο

Ένα κακό κούρεμα; Ένα εκ γεννετής σημάδι; Ή εγχείριση στο κεφάλι
Από την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ ακόμα, ο Μπαράκ Ομπάμα μαστίζεται από ερωτήσεις και αμφιβολίες σχετικά με το υπόβαθρό του. Ερωτήματα όπως - είναι ο Μπαράκ Ομπάμα στην πραγματικότητα Αμερικανός; Είναι Μουσουλμάνος; Μήπως είναι από άλλο πλανήτη; Αναλογιστείτε απλά πως αυτός ο άνθρωπος προέκυψε κυριολεκτικά απο το "πουθενά" και πως ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ η ληξιαρχική πράξη γεννήσεως του, τα ακαδημαϊκά αρχεία των σπουδών του ή τα ιατρικά του αρχεία.


Δεν χρειάζεται να ανήκει κανείς στην κάστα των "συνομωσιολόγων" για να αντιληφθεί ότι τα πρόσωπα στην εξουσία είναι απλά ανδρίκελα, μαριονέτες που παίζουν ένα θεατρικό ρόλο στην δημόσια αρένα. Αλλά μήπως η περίπτωση του συμπαθούς Μπαράκ Ομπάμα πάει αυτή την θεωρία ένα βήμα παραπέρα? Και γιατί φαίνεται να έχει υποστεί εγχείριση στο κεφάλι?


Ο Ομπάμα έχει σχεδόν τελειώσει  την πρώτη θητεία του, και δεν ξέρουμε ακόμα σχεδόν τίποτα για το ιστορικό του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οτιδήποτε κι αν συνέβη για να δημιουργήσει αυτό το σημάδι, φαίνεται σαφώς σοβαρό. Ήταν μια εγχείριση του εγκεφάλου; Έχει επηρεαστεί τη σκέψη του;

Κανείς δεν επιτρέπεται να δει το πιστοποιητικό γέννησής του. Είναι απλώς ένα μεγάλο μυστήριο αυτός ο άνθρωπος, και η συγκεκριμένη ουλή μόνο λάδι στη φωτιά προσθέτει σχετικά με το "ποιόν" του.
Για τους δύσπιστους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει εφευρεθεί επίσημα ο τρόπος "διεπαφής" εγκεφάλου και ηλεκτρονικού τσιπ.

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που ο Πρόεδρος δεν βγάζει σχεδόν ποτέ λόγο χωρίς τελεπρόμπτερ, το μηχάνημα που έχουν οι άνθρωποι των ειδήσεων και απ'όπου διαβάζουν τα νέα? Και ελλείψει του φαίνεται να σαστίζει και να χάνει τα λόγια του?




Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1373780/Mystery-scars-Obamas-head-begs-question--President-brain-surgery.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου