Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ…(ΜΕΡΟΣ Η)


ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ


<< Δε βλέπετε>>, έλεγε ο γέροντας, << τι γίνεται στις Βρυξέλλες με το μεγάλο κομπιούτερ; Όλους εκεί  μέσα τους βάζουν με το 666. Με τις ταυτότητες τις ηλεκτρονικές θέλουν να μας οδηγήσουν στη σκλαβιά του αντίχριστου. Στη μαύρη ταινία, που έχουν από πίσω, έχουν το 666, που είναι ο αριθμός του σφραγίσματος>>.




ΔΕΝ  ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ


Πολλοί προσκυνητές πήγαιναν και ρωτούσαν τι θα γίνει με το χάραγμα και αν μπορούν να το πάρουν και να βάλουν από πάνω ένα σταυρό.

Έλεγε, λοιπόν, ο γέροντας:

Στην αρχή θα έρθουν οι νέες ταυτότητες και οι νέες κάρτες εξυπηρέτησης. Έπειτα θα λένε συνέχεια στην τηλεόραση ότι κλέβουν τις κάρτες και παίρνουν τα χρήματα των ανθρώπων απ’ τις τράπεζες. Παράλληλα θα διαφημίζουν ως πιο σίγουρο και ασφαλές το σφράγισμα στο χέρι η στο μέτωπο με ακτίνες λέιζερ, το οποίο δε θα φαίνεται εξωτερικά, του αριθμού 666 που είναι το όνομα του αντίχριστου.
Πολλοί γνωστικοί θα λένε στα πνευματικά τους παιδιά ότι δεν πρέπει να στενοχωριούνται και ότι αυτό δεν είναι τίποτα, επειδή αυτό που αρκεί είναι η εσωτερική πίστη.
Ο Απόστολος Πέτρος αρνήθηκε εξωτερικά τον Χριστό και αυτό ήταν άρνηση, ενώ αυτοί που αρνούνται το Άγιο Σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε  κατά το μυστήριο του Βαπτίσματος δεχόμενοι το σφράγισμα του αντίχριστου, θα λένε ότι έχουν μέσα τους το Χριστό.
Σήμερα πολλοί γνωστικοί λένε δυστυχώς πολλές ανοησίες που βγάζουν απ’ το μυαλό τους, όπως ότι θα δεχτούν την ταυτότητα με το 666 και θα βάλουν πάνω της έναν Σταυρό η ότι θα σφραγιστούν στο κεφάλι με το 666 και θα κάνουν διπλά και το σημείο του Σταυρού.
Αυτοί λένε πολλές τέτοιες ανοησίες, με τις οποίες θεωρούν ότι θα αγιαστούν, ενώ όλα αυτά είναι πλάνες.
Αγιασμό δέχονται μόνο τα πράγματα που αγιάζονται.

Μ ε το θαύμα η πέτρα μπορεί να γίνει ψωμί, ενώ η ακαθαρσία δεν μπορεί.
Άρα, όταν βρίσκεται στην ταυτότητα μας ο αντίχριστος η στο κεφάλι η στο χέρι μας με το σύμβολο του, δεν αγιάζονται, αν τοποθετήσουμε δίπλα τους ένα Σταυρό.

Έχουμε τη δύναμη του Τίμιου Σταυρού και της χάρης του Χριστού, μόνο όταν αρκούμαστε στο Αγιο Σφράγισμα του Βαπτίσματος, στο οποίο απαρνιόμαστε το Σατανά και συντασσόμαστε με το Χριστό και στο οποίο δεχόμαστε και το Άγιο Σφράγισμα (<<Σφραγις δωρεάς Πνεύματος Άγιου>>).

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ


ΠΗΓΗ:ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΕΛ:67-68-69-70

1 σχόλιο: