Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕΡΟΣ (Ο).



Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί απ’το χάρτη. Ένα μέρος των Τουρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς τη Μεσοποτάμια.

Θα  γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή. Όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι.

Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί.

Οι Κινέζοι θα περάσουν το Ευφράτη πόταμο με 200.000.000. στρατό και θα προσχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα.

Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ και θα αρχίσουν οι εργασίες για την οικοδόμηση  του Ναού του Σολομώντος, που ήταν παλιότερα κτισμένος σ’ εκείνο το σημείο.

Θα  γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί.

Η Ελλάδα δεν θα αναμιχτεί πολύ σ’ αυτόν τον πόλεμο και θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, επειδή οι αντιμαχόμενες πλευρές δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση.
Έτσι θα συμφωνήσουν γι’ αυτό με την Ελλάδα, αφού θα τους πιέσουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. 

Μ’ αυτόν  τον τρόπο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ο Ελληνικό στρατός, θα δοθεί η Πόλη στους Έλληνες.

Οι Εβραίοι θα βοηθηθούν απ’ τον Ευρωπαίο ηγέτη και θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη.

Θα αποδεδειχθούν αναιδείς και υπερήφανοι και θα προσπαθήσουν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της Ευρώπης.

Τότε τα δυο τα 2/3 των Εβραίων θα εκχριστιανιστούν.



ΣΧΟΛΙΟ:

Εδώ  ο γέροντας δίνει με λίγα , αλλά σαφή λόγια το τι μέλλει γενέσθαι. Βεβαία, με σαφήνεια λέει ότι η Ελλάδα δεν θα αναμιχτεί  στον πόλεμο.
Η Τουρκία , συμφώνα με άλλες προφητείες του γέροντα, σε τρεις ημέρες θα καταρρεύσει. Το ίδιο αναφέρεται στις προφήτης του Τραχωνιου Λεμεσού. Οι θύλακες αντίστασης θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως, και για λίγο μετά.
Όσον αφορά το πέρασμα του Ευφράτη πόταμου απ’ τους Κινέζους, συνδυάζεται με την αποξήρανση του λόγο των φραγμάτων, που ήδη έχουν κάνει οι Τούρκοι κι ελέγχουν πλήρως τη ροη του.
Η αποξήρανση του πόταμου είναι λογικό να κάνει τη διάβαση του πολύ πιο απλή, αν λάβουμε υπόψη ότι δεν θα έρθει ένας στρατός 20.000 στρατιωτών, αλλά 200.000.000. Ένας τέτοιος στρατός, καθώς μετακινείται, δεν είναι ένα απλό στράτευμα, αλλά – αν το καλοσκεφτηται – είναι η μετακίνηση ενός ολοκλήρου λάου με τους μαγείρους του, τους βοηθητικούς, τις γυναίκες και ότι άλλο μπορεί κάνεις να φανταστεί. Σκεφτείτε τι χρειάζεται ένας τέτοιος στρατός για να ξεδιψάσει και να τραφεί. Οι δυνατότητες της Μέσης Ανατολής, όσον αφορά το απαιτούμενο πόσιμο νερό και τα’ απαιτούμενα τρόφιμα, δεν αρκούν. Μόνο με την ύπαρξη του, επομένως, και χωρίς τις πολεμικές του ικανότητες ένας τέτοιος ανθρώπινος ωκεανός είναι μια ανθρώπινη μάστιγα.
Για το πολυσυζητημένο θέμα τώρα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες. Αυτή η κίνηση είναι απολυτος λογική, διότι:

Α). Οι πρώην κυρίαρχοι Τούρκοι δε θα υπάρχουν και θα είναι εχθροί των Ρώσων. Άρα, μη αποδεχτεί από τους τελευταίους.

Β).  Οι Έλληνες σαν ορθόδοξοι θα δίνουν το αιτιολογικό στους Ρώσους να τους δεχτούν σαν << διαχειριστές>> της Πόλης, χωρίς να φανεί ότι υποχωρούν.

Γ). Η διαχείριση της εξουσίας απ’ τους Έλληνες στην περιοχή είναι ήδη μέσα στα σχεδία των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, καθώς προετοιμάζεται το λεγόμενο  Ορθόδοξο Βατικανό.

Δ). Οι Έλληνες κρατούν ήδη χαμηλούς τόνους και δεν έχουν αναμιχτεί στον πόλεμο, όποτε σαν ουδέτεροι θα έχουν γενικότερη αποδοχή και απ’ τις δυο αλληλοσπαραζομενες  συμμαχίες.

Γεροντας Παισιος





ΠΗΓΗ:ΠΗΓΗ:ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΕΛ.85,86,87,88.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου