Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους» ;Ο 34ος Αμερικανός πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινα όντα σε βάση της αεροπορίας στο Νέο Μεξικό το 1954, υποστηρίζει ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Τίμοθι Γκουντ.

Σύμφωνα με τον Γκουντ.. οι συναντήσεις κανονίστηκαν από συμβούλους του προέδρου και αξιωματούχους του FBI, οι οποίοι έστειλαν στους εξωγήινους τηλεπαθητικά μηνύματα. Μάλιστα, όπως λέει ο πρώην σύμβουλος, κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες.


Παράλληλα, ο Γκουντ ισχυρίστηκε, μιλώντας στην εκπομπή του BBC2 «Opinionated», ότι πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν τακτικές επαφές με εξωγήινα όντα εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς απλούς ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι ο Αϊζενχάουερ, ο οποίος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1953 μέχρι το 1961, είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι ήταν πεπεισμένος πως υπήρχε ζωή σε άλλους πλανήτες.
πηγη:http://worldjudge2012.blogspot.com/2012/02/blog-post_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FZEGDh+%28worldjudge2012.blogspot.com%29
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου