Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ-ΚΡΗΤΗ...ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ...ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΥΛΩΝ...ΜΑΓΙΑΣ...



Ο υπουργός Τουρισμού της μεξικανικής πολιτείας Καμπέτσε, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε πρόσφατα...
πως υπάρχουν νέα στοιχεία σχετικά με επαφές του πολιτισμού των Μάγια με εξωγήινες οντότητες. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την μετάφραση ορισμένων μυστικών κωδικών, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες.





Η κυβέρνηση του Μεξικό έχει δώσει επίσημη άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη μέχρι τώρα άγνωστα, όπως 'δωμάτια' της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι κι αυτή έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό. Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».






ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ...Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει.



Στην επαρχία Ζαμπούλ του Αφγανιστάν δεσπόζει στην πόλη το Κάστρο, κτισμένο πριν από 2.300 χρόνια από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Το έκτισε ο Στρατηλάτης κατά την πορεία του από το Αφγανιστάν στην Ινδία. Παρέμεινε εκεί για τρία χρόνια. Δεν έμεινε όμως το Κάστρο αχρησιμοποίητο.
Πολλοί στρατοί έκτοτε χρησιμοποίησαν το οχυρό για στρατιωτικούς σκοπούς, το ίδιο γίνεται και σήμερα. Βρετανοί, Ρώσοι, και σήμερα Αμερικανοί
και Αφγανοί στρατιώτες το χρησιμοποιούν ως οχυρωμένο κατάλυμα.Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...





ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ-ΚΡΗΤΗ...ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ...ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΥΛΩΝ...ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO





STAR GATE MAYAN



πηγη:http://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_5674.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου