Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το ΝΕΡΟ MAΣ KANEI GAY(ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ GAY)ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ…


Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης του Περού εκφράζει την ανησυχία ότι τα επίπεδα μετάλλων στο νερό θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση της ομοφυλοφιλίας.

Ο José Benitez, δήμαρχος της  Huarmey, μιας παραλιακής πόλης στην περιφέρεια Ancash του Περού, έκανε αυτό το καυστικό σχόλιο κατά την έναρξη ενός τοπικού σχεδίου με σκοπό την αύξηση του πόσιμου νερού στην πόλη του.

Η πόλη Huarmey φημίζεται για τις νόστιμες γαρίδες της και τις πανέμορφες παραλίες, αλλά ο δήμαρχος έχει μεγάλο πρόβλημα με το νερό της ύδρευσης λόγω των υψηλών επιπέδων του στρονδίου στο νερό που φτάνει στις βρύσες των νοικοκυριών.

Έτσι θα πρέπει να προμηθευτεί νερό από γειτονική πόλη.

Το νερό όμως θα προέρχεται από την πόλη Tabalosos, που όπως ισχυρίστηκε τηλεοπτικό δίκτυο της πρωτεύουσας Λίμα, το 2000 κατοικούσαν εκεί πάνω από 14.000 ομοφυλόφιλοι άνδρες.

Έτσι ο δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του ότι το νερό της «διπλανής» πόλης θα καταστρέψει τις ανδρικές ορμόνες και όπως τονίζει θέτει σε κίνδυνο των ανδρισμό των κατοίκων του.

Ο Δρ Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ Κάστρο, πρύτανης του Κολεγίου Φαρμακευτικής Χημείας της Λίμα, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι το στρόνδιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των οστών, αναιμία και καρδιαγγειακά προβλήματα, όμως διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις που να το συνδέουν με την ομοφυλοφιλία.

ΠΗΓΗ: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου