Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑ…(ΜΕΡΟΣ ΣΤ)


Το παράπονο όλων ήταν ότι για να εκπληρωθούν οι προφητείες της Ορθοδοξίας έπρεπε να μπουν οι Ρώσοι να καταλάβουν την Τουρκία, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο και να φτάσουν ως τα Ιεροσόλυμα μέσα στο Ισραήλ.
Από συγκεντρωση του κόμματος των Μπολσεβίκων.
Ο Λένιν φαίνεται στα δεξιά.
 Η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης είχε προβλεφτεί απ’ το γέροντα Πα'ί'σιο, που είπε ότι: << Θα πέσει μέσα σε τρεις γενιές απ’ τη σύσταση του>>. Αν υπολογίσουμε ότι κάθε γένια είναι 25 χρόνια, οι τρεις γενιές είναι 75. Αν προσθέσουμε τα 75 χρόνια στο 1917, που έγινε η επανάσταση των Μπολσεβίκων, έχουμε 1992, που η Δημοκρατία στην Ρωσία επανήλθε μαζί με την Ορθοδοξία.
Έτσι, η Ρωσία φάνταζε ανίκανη να εκπληρώσει τις προφητείες. Αναφέρθηκε, λοιπόν, ο γέροντας στις προφητείες του Άγιου Αγαθάγγελου,  που αναφέρεται στο ξύπνημα της Ρωσίας απ’ το λήθαργο και στη μανία, με την οποία επιτίθεται κατά των μη ορθόδοξων λαών. Όλα αυτά σε ανύποπτο χρόνο.
Πράγματι, επί Βλαντίμιρ Πουτιν η Ρωσία σε χρόνο μηδέν έγινε πανίσχυρη οικονομικά και στρατιωτικά παύοντας την Αμερική απ’ το ρόλο της μοναδικής υπερδύναμης.
Β. Πουτιν
Ο φυσικός πλούτος της Ρωσίας σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο την έφεραν στο πηδάλιο του ενεργειακού έλεγχου όλης της Ευρώπης και της Μεσογείου, ενώ τα νέα της οπλιτικά συστήματα, αλλά και η  αποφασιστικότητα του Πουτιν, έκαναν τους Αμερικανούς ν’ αναβάλουν τις ήδη προγραμματισμένες τους εισβολές στο Ιράν, τη Συρία και τη Βόρεια Κορέα.
Έτσι, στην προσφώνηση << είναι φτωχοί οι Ρώσοι γέροντα….>> ο γέροντας είπε: << Φτωχοί είναι αυτοί, που δεν ακούν το λόγο του Θεού. Οι προφητείες των Αγίων είναι το πιο σίγουρο πρακτορείο ειδήσεων. Οι Ρώσοι θα σαρώσουν τα πάντα. Θα πάρουν την Πόλη και θα την κρατήσουν 5-6 μήνες, όσο κάνουν να φυτρώσουν τα λάχανα, που λέει η προφητεία. Μετά θα έρθει το ΝΑΤΟ. Θα γίνει χαλασμός. Όσοι πολεμήσουν θα καταστραφούν. Οι πόλεις θα γίνουν παραγκουπολεις. Στο τέλος θα μας δώσουν την Πόλη, γιατί έτσι θα τους φωτίσει ο Θεός ότι τους συμφέρει, για να ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία>>.
Αγια Σοφια- Κωνσταντινουπολη
ΠΗΓΗ:ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΕΛ:56 -57- 58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου