Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΤΟ 666 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΜΕΡΟΣ Ε)


ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ
 
Για τον επερχόμενο, από πολλούς προφητευομενο χαλασμό, ο γέροντας έλεγε ότι θα γίνει σε δυο ημίχρονα.      << Το πρώτο ημίχρονο>> θα γίνει στην Τουρκία απ’ τους Ρώσους, που θα φτάσουν κάτω στα Ιεροσόλυμα. Τότε το 1/3 των κατοίκων της Μικράς  Ασίας θα βαπτιστεί. Το 1/3 θα θανατωθεί και το 1/3 θα φύγει στη Μεσοποταμία.
Στο << δεύτερο ημίχρονο>> θα έρθει το ΝΑΤΟ, οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι. Θα’ ρθει και το μεγάλο αδιέξοδο, όμως. Όποιος πολεμήσει, θα καταστραφεί. Τότε ο Θεός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα παρέμβει.


ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ


-          Εμείς τι θα πάθουμε, γέροντα;
-           Γρατσουνιές,  δεν αφήνει η Παναγία, ένα – δυο νησάκια θα πειράξουν μόνο.
Με τα λόγια αυτά ο γέροντας τόνιζε και ξανατονιζε ότι η σκανδαλώδη εύνοια της Παναγίας μας προστατεύει, γιατί δεν είμαστε άξιοι  γι’ αυτά που ο  Θεός μας προορίζει.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ 666


Ρώτησαν πολλοί το γέροντα για το νόημα του  666. Γιατί δηλαδή, να είναι αυτός ο αριθμός του αντίχριστου κι όχι κάποιος άλλο;.
Έλεγε, λοιπόν ο γέροντας ότι ο αριθμός αυτός είναι το σύμβολο της δύναμης των Εβραίων, που όταν απέκτησαν δύναμη στην περιοχή τους, έπαιρναν επί Σολομώντος 666 χρυσά τάλαντα το χρόνο ο καθένας απ’ τους γύρω λαούς. Θυμίζει, δηλαδή, στους Εβραίους την εποχή ισχύος τους τότε και θεωρούν ότι ο επερχόμενος βασιλιάς τους πρέπει να συμβολίζεται μ’ αυτό τον αριθμό, αφού αυτός θεωρούν ότι θα εκπληρώσει τις προφητείες τους. Έτσι,  έχουν συνδέσει το 666 με την εκπλήρωση των προφητειών τους κι επιμένουν σ’ αυτόν.

Υπόψη ότι οι προφητείες έχουν εκπληρωθεί όλες σε σχέση με τη γέννηση του Ιησού Χριστού σαν Μεσσία.

Μοναχος ΠαΪσιος


ΠΗΓΗ: ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου