Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΟΝΤΑ(ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

 

ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤHN ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑTIKH ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ROBERT SHEA KAI ROBERT ANTON WILSON - "ILLUMINATUS":

«ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΕΣ "ΕΚΡΗΞΕΙΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΥΜΠΑΝΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ" ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΧΙΠΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΟΣ Ή ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ. Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΠΙΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ (FREUD). ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΝΑ Ή ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΕΚΛΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ ΧΟΡΟ, ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ Ή ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΕΚΛΥΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.»


ROBERT SHEA AND ROBERT ANTON WILSON - "ILLUMINATUS, THE EYE IN THE PYRAMID"ΠΗΓΗ:http://www.youtube.com/watch?v=sWnvRrDDrwE&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου