Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο κόσμος είναι πολύ αλλόκοτος απ’οσο πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι.


<<Αλίμονο σ’ εκείνους, που ψάχνουν βαθιά για να κρύψουν τις αληθινές προθέσεις από τον Κύριο και κρύβουν τα έργα τους στο σκοτάδι και λένε: Ποιος μας βλέπει; Και ποιος μας ξέρει;>>
                                                                                               (Ησαΐας, 29:15)>

<< Ο κόσμος είναι πράγματι πολύ αλλόκοτος>>, είπε ένας φυσικός επιστήμονας σ’ έναν άλλον. << Ναι, περισσότερο απ’ όσο μπορούμε να φανταστούμε>>, απάντησε εκείνος.
Οι δυο άνδρες μιλούσαν για την απίστευτη και συχνά αβέβαιη επιστήμη τους, την επιστήμη της φυσικής, της μελέτης της δομής του σύμπαντος και αναγνώριζαν ότι – άσχετα με το ποσό σε βάθος μπορούσαν να φτάσουν την ερευνά -  ποτέ δεν θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν το θεμελιώδες μυστήριο της ζωής, το πλανητικό σύστημα και τη δημιουργία. Οι ειδικοί παραδέχονται ότι αυτό, που θεωρείται σήμερα << επιστημονικός αποδεδειγμένο>>, μπορεί μετά από 25 χρόνια ν’ αντιμετωπίζεται ως << παιδιάστικη φαντασία>> η ως << αβάσιμη θεωρία>>.

Υπάρχει η <<Παγκόσμια Αλήθεια >> και υπάρχει και << Η αλήθεια>>

Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τη ζωή τους λάθος, πιστεύοντας ότι γνωρίζουν την << αλήθεια>>. Οι περισσότεροι εξαπατούν τον εαυτό τους πιστεύοντας ότι δεν εξαπατώνται.
<< Είμαστε έξυπνοι, είμαστε τετραπέρατοι>>, περηφανεύονται.
<< Κάνεις δεν μπορεί να με ξεγελάσει>>, λένε οι περισσότεροι για τον εαυτό τους, << Ξέρω τι συμβαίνει>>.
Στην πράξη όμως, οι περισσότεροι είναι <<αφελής>>, αδαείς, τυφλοί. Ανίκανοι να ερμηνεύσουν και τα πιο στοιχειώδη γύρω από την αληθινή ιστορία η απ’ τον τρόπο λειτουργιάς του σύμπαντος. Οι περισσότεροι εμπιστεύονται τις ανόητες πληροφορίες, που δέχονται από τα  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και απ’ το διεφθαρμένο εκπαιδευτικό σύστημα.
Δυστυχώς , ο μέσος άνθρωπος είναι ένας κλώνος του κηφήνα. Το μυαλό του είναι γεμάτο από άχρηστη << αλήθεια>>. Αυτή είναι η κατάσταση ενός << Μποργκ>>, ενός προγραμματισμένου εργαστηριακά μυαλού της μάζας.

Υπάρχει η <<Παγκόσμια Αλήθεια >> και υπάρχει και << Η αλήθεια>>

Φυσικά, η Ιερή Βίβλο έχει προφητεύσει αυτή τη θλιβερή κατάσταση. Ο προφήτης Δανιήλ, 12:10, προλέγει ότι: << Κατά τις έσχατες ημέρες κάνεις απ’ τους διεφθαρμένους δεν θα μπορεί να ερμηνεύσει τα μηνύματα των Ουρανών. Μόνον οι << σοφοί>> θ’ αντιλαμβάνονται>>.

Πράγματι, ο Θεός προσφέρει στους πιστού Του τη χάρη – όχι σε όλους, που ισχυρίζονται ότι είναι Χριστιανοί, αλλά μόνο στους λίγους, που πράγματι είναι – ν’ αντιλαμβάνονται όσα γίνονται, ενώ οι περισσότεροι είναι σίγουροι ότι, απλώς δεν συμβαίνουν. Η πλειονότητα, οι εντελώς απληροφόρητοι, ούτε καν σκέπτονται ότι ο κόσμος είναι ακατάληπτος. Λειτουργούν σαν ρομπότ, προγραμματισμένοι από αόρατες δυνάμεις για το πώς θα σκέπτονται και πως θα ενεργούν. Οι  περισσότεροι μοιάζουν με βιομηχανικά αυτόματα, με μηχανές κρέατος, καθώς είναι κενοί από πνευματική δύναμη και υπερφυσική αντίληψη, ώστε να μπορούν ν’ αντιληφτούν και να ερμηνεύσουν τα μεγάλα γεγονότα. Ανίκανοι – ακόμη περισσότερο – να υποψιαστούν τον τρόμο, που έχουν προετοιμάσει γι’ αυτούς οι ανώτεροι αρχηγοί τους – και που βρίσκεται ήδη τόσο κοντά!
Αλλά, αντίθετα οι λίγοι, οι εκλεκτοί του Θεού, δεν θα εξαπατώνται για πολύ ακόμη. Θ’ αντιληφτούν, θα μάθουν, θα κατανοήσουν, ακόμη αν όλοι γύρω τους θα τους χλευάσουν γι’ αυτή τους τη γνώση. Οι αληθινοί  Χριστιανοί επιμένουν, γιατί γνωρίζουν. Ο Θεός τους δίνει τη γνώση που χρειάζονται, στο δικό Του χρόνο.
Πολλές απ’ τις γνώσεις, που προσφέρονται στο παρόν βιβλίο, αποτελούν υλικό αντίθετο με αυτό, το όποιο οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι γνωρίζουν ως  αλήθειες. Πολλά φαντάζουν, εκ πρώτης όψεως,  απίστευτα και απίθανα, ακόμη και εξωφρενικά. Ωστόσο είναι αληθινά. Πράγματι, οι ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες έρευνες τελικά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος είναι πολύ ακατάληπτος απ’ όσο οι περισσότεροι μπορούν να φανταστούν.

PANDEMONIUM ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,TEXE MARRS, Ο κόσμος είναι πολύ αλλόκοτος απ’οσο πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Σελ 261,Υπάρχει η <<Παγκόσμια Αλήθεια >> και υπάρχει και << Η αλήθεια>>, σελ. 261, Υπάρχει η <<Παγκόσμια Αλήθεια >> και υπάρχει και << Η αλήθεια>> σελ 261- 262.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου