Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Σβάστικα των ΝΆΖΙ στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!


Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!!
 Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!
Οι επίσημες πηγές της NASA έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν ,επισης δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………

  Σβαστικα- Ινδια  
Η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους.

Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν…….

Σβαστικα- αρχαια Ελλαδα
 Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!!
 Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό….

ΠΗΓΗ: http://strange-files.blogspot.com/2011/09/blog-post_04.html

2 σχόλια:

  1. Τι να πώ..
    Είσαστε όλοι ένα μάτσο ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ...
    Και δέν εννοώ τους υπεύθυνους της σελίδας οι οποίοι αναδημοσιεύουν το ρεπορτάζ, αλλά αυτούς τους άσχετους που το έγραψαν..
    Η "σβάστικα" όπως την ονομάζετε,
    δεν... εφευρέθηκε από το μέλλον πρός το παρελθόν, δηλαδή την εφέυρε ο Χίτλερ και ξαφνικά όπως δίνεται στο ρεπορτάζ φαίνεται ότι ώς δια μαγείας εμφανίστηκε στο παρελθόν!!!
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι οι Ναζί πήγαν στη Σελήνη!
    Αμάν πιά! Ο κάθε αγράμματος γίνεται στις μέρες μας δημοσιογράφος!

    ΣΒΑΣΤΙΚΑ=Δεξιόστροφος η αριστερόστροφος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
    Ιερό σύμβολο το οποίο και συμβολίζει τον ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ θετικά η αρνητικά..

    Αλλά πάρτε και αυτές τις θέσεις..

    http://www.artofwise.gr/html/categories_content/symvola/svastika.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή