Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ....!!!

ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ
Σε ένα  Δελτίο Τύπου από’ την Μέμφιδα του Τέννεση αναφερόταν ότι  <<θα υψωθεί μια χρυσή πυραμίδα για τον Ελβις>>. Και μ’ένα τηλεγράφημα κάποιου πάστορα της περιοχής επιβεβαιώθηκε ότι το οικοδόμημα είχε ήδη ξεκινήσει. Εντωμεταξύ, οι ειδήσεις βουίζουν ότι ο <<Ελβις Πρισλεύ πρόκειται να μετονομαστεί από βασιλιάς του ροκ εντ ρολ σε Φαραώ του ροκ εντ ρολ>>.

<< Η Πυραμίδα της Μέμφιδα θα είναι ένα τεράστιο μνημείο για την αμερικανική μουσική>>, λεει ο Ντέιβις Λες, αντιπρόεδρος των εταιριών της Πυραμίδας.  Η Μέμφις είναι λογικά το κατάλληλο σημείο>>, πρόσθεσε, << επειδή είναι ο τόπος, όπου έζησε ο Ελβις και γεννήθηκε το ροκ εντ ρολ. Συμπτωματικά, Μέμφις ήταν και το όνομα της αρχαίας πρωτεύουσας της Αιγύπτου>>.


Ο ΕΛΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ

Η Μεγάλη Αμερικανική Πυραμίδα θα αποτελέσει μια τουριστική ατραξιόν των        80 εκατομμυρίων δολαρίων. Θα διαθέτει ένα στάδιο 22.000 θέσεων και μια αίθουσα τελετών για τις διοργανώσεις Απονομής των Αμερικανικών βραβείων μουσικής. Ακόμη σχεδιάζεται κι ένα πάρκο αναψυχής έκτασης 52 ακρ. (1 ακρ= 3,04671 τμ). Με ύψος ποδών πάνω απ’ το έδαφος, το χρυσό εξωτερικό περίβλημα θα λάμπει σαν τον ήλιο, λένε οι διαφημιστές του προγράμματος. Και δεν παραλείπουν να σημειώσουν ότι έχει σχεδιαστεί όπως ακριβώς και οι Μεγάλες Πυραμίδες του Χέοπος στην Αιγύπτου.

Η Πυραμίδας της Μέμφιδας  προοριζόταν για ν’ αποτελέσει το << όγδοο θαύμα του κόσμου>>. Ποσό ταιριαστό είναι – πράγματι- ένα χρυσό μνημείο, που θα λάμπει όπως ο ήλιος, να υψωθεί προς τιμήν του Ελβις, με τη μορφή αρχαίας αιγυπτιακής πυραμίδας!

Βαβυλωνα- αρχαιολογικος χωρος σημερα.
Οι Αιγύπτιοι είχαν διδαχτεί απ’ τους Βαβυλώνιους τη λατρεία του θεού Ήλιου και των θηλυκών θεοτήτων,. Η δική μας Βίβλος λεει ότι κατά τις έσχατες ημέρες θα υπάρξει μια παγκόσμια αναβίωση της ειδωλολατρικής Μυστηριακής Βαβυλώνας. Η μουσική ροκ εντ ρολ συνεισφέρει μέγιστα σε αυτή τη σύγχρονη αναβίωση της παρακμιακής Μυστηριακής Βαβυλώνας και ο Ελβις φημίζεται για τη διάδοση αυτής της  άπρεπους αισθησιακής μουσικής. Ο πάστορας Μαικ Ταμινελο, αυτος ο αφοσιωμένος στον θεό άνδρας, που πρώτος μας ενημέρωσε για την ανέγερση της πυραμίδας του Ελβις, πιστεύει ότι αυο το παγανιστικό μνημείο θα δημιουργήσει αναμφίβολα ένα τρομερό τοπικό πεδίο ανάπτυξης δαιμονικών επιρροών. Αποφασισμένος να πολεμήσει την ανάπτυξη τέτοιον επιρροών, ο Μαικ σημείωνε ότι οι οπαδοί της Νέας Εποχής στην πόλη του έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για τις <<δυνάμεις της πυραμίδας>>. <<Στη Μέμφιδα>>, καταλήγει ο Μαικ, <<ο Ελβις είναι ζωντανός, αλλά ο θεός είναι νεκρός>>.

Είναι σημάδι των ημερών ότι οι άνθρωποι σήμερα στην Αμερική – όλο και περισσότερο – εξοικειώνονται με τη θρησκεία της Μυστηριακής Βαβυλώνας. Η πόλη της Μέμφιδας δεν είναι μόνη της στη λατρεία του Βααλ σήμερα. Σε όλη την Αμερική, άντρες και γυναίκες έχουν επιλέξει τη λατρεία των ειδώλων του χρήματος, της σεξουαλικής διαστροφής, της ροκ μουσικής και του πνεύματος  της Νέας Εποχής.
Ο Ελβις είναι << ζωντανός>> στη Νεα Υορκη, στο Λος Αντζελες, στο Νταλλας, στη Σαρλοτ, στο Ορλαντο και σε κάθε πόλη της Αμερικής, ενώ ο θεός είναι στην κυριολεξία  <<νεκρός>>.

Όμως, ο θεός δεν είναι <<νεκρός>>. Είναι ζωντανός και η πρόσκληση Του προς τους ανθρώπους για δικαιοσύνη ηχεί απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Αμερική.

Κάποια ,μέρα – μάλλον πολύ σύντομα- οι <<δυνάμεις της πυραμίδας>> του Σατανά  θα αποτύχουν. Η αλήθεια του Λόγου του Θεού θα γίνει τότε το παγκόσμιο μήνυμα. Και για εκείνη τη λαμπρή μέρα μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Ζητούμε απ’τους Χριστιανούς – στη Μέμφιδα και παντού – να προσεύχονται ο Θεός να βάλει το χέρι Του  και να  απλώσει ένα πέπλο προστασίας γύρω απ’τους Χριστιανούς – όπου κι αν βρίσκονται – να προσευχηθούν για να καταφέρουν, ώστε ο πάστορας Ταμινελο και άλλοι Χριστιανοί  στη Μέμφιδα, στο μέσον  αυτού του ναού του κάκου, να μπορέσουν να πλησιάσουν όσους μπορούν περισσότερους και να τους φέρουν στην θαυμαστή  Αλήθεια και στη Χάρη του Ιησού και του Λόγου του.

PANDEMONIUM (ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ), ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ, TEXX MARRS, ΣΕΛ.74-75-76

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου