Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει να αυτοκτονήσει αγοράκι 6 χρονών που μεγαλώνει με ζευγάρι ομοφυλόφιλων


Ένας άσχημος πόλεμος μαίνεται πάνω από την τύχη ενός 6-χρονου αγοριού στις ΗΠΑ, που ανατράφηκε μέσα σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων οι οποίοι είχαν κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού το 2000, με μια δικαστική απόφαση - ορόσημο (*).



Οι ομοφυλόφιλοι τότε χαιρέτισαν την απόφαση του Δικαστηρίου ως μια σημαντική νίκη για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά το αγόρι έχει γίνει από τότε ένα προβληματικό παιδί που χτυπάει τους δασκάλους του και επαναλαμβάνει συνεχώς ότι θέλει να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα που εξέτασε το παιδί, κατά παραγγελία του σχολείου του.



Η έκθεση «ξύπνησε» την μητέρα του παιδιού, η οποία έχει αποφασίσει τώρα να αγωνιστεί για να έχει περισσότερη πρόσβαση στο γιο της, ο οποίος ζει με τους δύο άνδρες, κατόπιν δικαστικής απόφασης δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, το οποίο ανέθεσε την επιμέλεια σε ένα γκέι ζευγάρι, θεωρώντας την γυναίκα που το κυοφόρησε και το έφερε στον κόσμο ως «παρένθετο πρόσωπο».



Η μητέρα λέει ότι ποτέ δεν ήταν ένα «παρένθετο πρόσωπο» και ότι ο πατέρας – που υπήρξε κάποτε στενός της φίλος και υπάλληλός στην εργασία της – και ο εραστής του, είχαν σκοπό να μεγαλώσουν όλοι μαζί το παιδί ως «γονεϊκό τρίο».

"Απλώς δεν είχα συναντήσει τον σωστό τύπο ακόμα», δήλωσε η 52χρονη Courtney St. Clement, που ποτέ δεν είχε γίνει γνωστή στον Τύπο, ούτε της είχε δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί για την εμπειρία της αυτή.

"Συνεχώς έλεγαν (το gay ζευγάρι) ότι είχαν πολλά χρήματα και εκείνο το χρόνο, ένιωθα σαν να είχα παντρευτεί έναν γιατρό. Είπαν," Είμαστε μια οικογένεια. " θα πρέπει να ζήσουμε όλοι μαζί, αλλά δεν το προχωρήσαμε ποτέ μέχρι εκεί".



Η St. Clement, η οποία έχει δικό της γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων και κατοικεί στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, δεν είχε καμία υποψία για το πόσο άσχημα θα κατέληγαν τα πράγματα σχετικά με τον γιο της, του οποίου το όνομα παραμένει κρυφό.

ΠΗΓΗ: http://redskywarning.blogspot.com/2009/09/6-6-years-old.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου