Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ



Το κοινοβούλιο των Παγκόσμιων Θρησκειών στο Σικάγο δεν είναι τίποτε άλλο από ένα συνεχές σε λειτουργιά τμήμα του παλιού πλάνου της δυναστείας των Rockefeller και της ιεραρχίας των  Illuminati για την αλλαγή και μεταμόρφωση του ανθρώπου σε τέτοιο σημείο, ώστε να αναπηδήσει από μέσα του ένα τελείως νέο πλάσμα.
Ο νέος Υπεράνθρωπος παρουσιάζεται απ’ τους υποστηριχτές του ως ένα πλάσμα περά από το κακό και καλό, ένα θεϊκά φωτισμένο ον, του οποίου η ανώτερη διάνοια είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις επιθυμίες και στόχους του Εωσφόρου, << του κομιστή φωτός >>
Σήμερα , τα επιστημονικά εργαστήρια και οι ομάδες μελέτης της ψυχιατρικής σε όλο τον κόσμο, που χρηματοδοτούνται από τους  Illuminati, συνεχίζουν να δουλεύουν ασταμάτητα, ώστε να επινοήσουν ψυχολογικές, αποκρυφιστικες και γενετικές μεθόδους βιολογικής βελτίωσης του ανθρώπου. Εντωμεταξύ, στο Κοινοβούλιο έχει ανατεθεί η προώθηση πνευματικής συνείδησης.
Επομένως , η εξελικτική πρόοδος προωθείται απ’την συνωμοσιολογικη Ελίτ ταυτοχρονως σε τρια επίπεδα: στο διανοητικό, στο φυσικό και στο πνευματικό. Μ’ αυτόν τον τρόπο, το σπουδαίο εργο των  Illuminati , η φώτιση της ανθρωπότητας, συνεχίζει την ανατριχιαστική πρόοδο του όσο η ανθρωπότητα προχώρα μπροστά, ευτυχισμένη μέσα στην άγνοια της για την αυγή της Νέας Χιλιετίας του ανεξέλεγκτου τρόμου.

PANDEMONIUM,ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ,ΤΕΧΧ ΜARRS ΣΕΛ 18-17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου