Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Το ματιασμα εινα επιθεση αρνητικής ενέργειας;
Ενας μάγος της μαύρης μαγείας έρχεται σε επαφή με την κατάλληλη τελετουργία με τις ολέθριες δυνάμεις δημιουργώντας έτσι σκεπτομορφές (σκέψεις-μορφές) αστρικής φύσεως μη συνειδητές.
Αυτές οι αρνητικές ενέργειες ...
αποστέλλονται για την εξουθένωση του άλλου, με σκοπο το προσωπικό συμφέρον ή από εκδικητικά κίνητρα.

Οι ενέργειες αυτές κατά τον αποκρυφισμό ονομάζονται στοιχειακά.
Πέρα των υπολοίπων η μαύρη μαγεία κάνει συστηματική παράβαση των νόμων της εξέλιξης μέσω των χειροτέρων μαγικών τεχνών, με σκόπο πολλές φορές να επιμηκυνθεί η παραμονή κάποιων στο αστρικό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να απορροφούν τη ζωή των άλλων με διάφορους τρόπους. Τέτοιοι μαύροι μάγοι είναι  π.χ,  όσοι ασκολυν τις τελετουργίες του Obeah, του Voudou ή οι θεραπευτές των άγριων φυλών.
Ακόμη πιο κατώτερη είναι η αίρεση των Μπόνπα στο Θιβέτ κ.α.
Ποιοι έχουν ακόμη και σήμερα ως συμβολό τους τον "ουροφάγο όφι ";
Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι τρφοδοτούμε με ενέργεια τις τελετουργίες της μαύρης μαγείας, από τις σκέψεις και τις πράξεις μας.  

Ασωτος υιος
Δυστυχώς απομακρυνθήκατε από τον ουράνιο Πατέρα μας όπως ο Άσωτος υιός. Οι άνθρωποι μέσα από τις σκέψεις και τις πράξεις τους σπέρνουν την δυστυχία.

Οι σκέψεις γίνονται πράξεις. Η σκέψη του ανθρώπου δημιουργεί ενέργεια (στοιχειακά) και όταν αυτή έρχεται σ' επαφή με το ρεύμα και την κίνηση της ψυχής, εκπέμπει σε διαφορετικά μήκη κύματος. Οι σκεπτομορφές είναι ένα σύμπλεγμα ενεργειών που σχηματίζουν μια πραγματικότητα και υλοποιούνται. Όταν κανείς επιθυμεί το αγαθό, αυτό έρχεται μέσω της επιθυμίας, ενώ όταν επιθυμεί το κακό ως αποτέλεσμα κακών σκέψεων, τότε συμβαίνει να έχουμε αρνητική σκεπτομορφή που είναι η πηγή αρνητικής ενέργειας.
Γενικά, οι σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι καθημερινά επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην εξελικτική πορεία του πλανήτη.
Φανταστείτε, ένα αίσθημα μίσους ή ζήλιας για κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο αποστέλλει κατά αυτού ένα αρνητικό στοιχειακό που πλανάται γύρω του μέχρι να βρει κάποιο αδύνατο σημείο και να χτυπήσει. Αν το αρνητικό αίσθημα αυτό εξακολουθεί και υπάρχει, τότε το στοιχειακό ισχυροποιήται περισσότερο και επιμηκύνει την καταστροφική δράση του.
Πάνω εκεί βασίζεται και η δυνατότητα των σκοτεινών δυνάμεων αναπτύσσοντας δηλαδή τεχνικές υλοποίησης αρνητικών σκεπτομορφών ανάλογα με την δυνατότητα του κάθε μάγου τους.
 Η εξέλιξη του πλανήτη κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την επιρροή των σκεπτομορφών, με την ένταση και την κατεύθυνση που διαθέτουν, διευθύνουν την περίοδο αυτή την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη.

Πηγη:http://mesodaktilos.blogspot.com/2011/07/illuminati.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου