Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ζωντανά πλάσματα στο Διάστημα; (VIDEO)

Αυτός ο ογανισμός θεωρείται ένα βιολογικό UFO ή Zeroid

Η Αποκάλυψη έχει από καιρό έχει υποστηρίξει για κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα,που στην πραγματικότητα είναι οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό. Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα. Να φανταστείτε ότι ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς μας,και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας.
Αυτός ο ογανισμός θεωρείται ένα βιολογικό UFO ή Zeroid

Πολλά πλάσματα του ουρανού, ή οργανισμοί η Δρ Ruehl τους ονομάζει Zeroids,και τους έχουν δει να κινούνται μέσα στον ουρανό μας σαν έξυπνα όντα Θα μπορούσαν όμως να υπάρξουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις για την συμπεριφορά αυτή.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε πολλούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόησή μας για τον χώρο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η πεποίθηση ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο. Παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική, ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόλλους τέτοιους οργανισμούς που πετούν ελεύθεροι στη ατμόσφαιρά μας


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO






Από τον: Δρ Franklin Ruehl, Ph.D.


Αντί για εξωγήινα διαστημόπλοια, κάποιοι θα μπορούσαν πραγματικά να πουν ότι αυτά τα UFO είναι έμβια όντα που κατοικούν κανονικά το κοσμικό κενό. "Zeroid" είναι ο γενικός όρος που χρησιμοποιείται για βιομορφές που μπορεί να συμπληρώσουν τις εσοχές του ελεύθερου χώρου.

Αυτές οι περιοχές χαρακτηρίζονται από σχεδόν μηδενικές θερμοκρασίες και μηδενική ατμοσφαιρική πίεση. Ενώ οι βιολόγοι μπορεί να ισχυριστούν ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για βιογένεση, όπως υποστήριξε ο ρώσος αστροφυσικός Δρ Vl Goldanskii ότι σημαντικές ποσότητες των προβιοτικών υλικών πρέπει να είναι σε θέση να συσσωρεύονται στις περιοχές γύρω από τα νεφελώματα, ή τιτάνια σύννεφα αερίου.

Με το παρατεταμένο πέρασμα του χρόνου,ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί τελικά σε κάποια μορφή ζωής, κατάλληλη για τα βάρβαρα όρια του χώρου. Ήδη δεκάδες οργανικές ενώσεις έχουν εντοπιστεί στο διάστημα, όπως η φορμαλδεΰδη, υδροκυάνιο, και κυτταρίνη. Εν ολίγοις, υπάρχει αφθονία των βασικών δομικών στοιχείων εκεί έξω για να επιτρέψουν την εξέλιξη των zeroids.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σύμπαν μας είναι περίπου 13,7 δισεκατομμυρίων ετών, είναι κατανοητό ότι τα zeroids αντιπροσωπεύουν τις πιο πρώιμες μορφές ζωής στο κοσμικό σκηνικό, ίσως ακόμα και να υπείρχαν σχεδόν στο σύνολο του χρόνου.

Με μια τέτοια διάθεσή στο επιμήκη χρονικό διάστημα τα zeroids θα μπορούσαν εύκολα να βάδισουν σε πολλές διαφορετικές εξελικτικές πορείες:

Μπορούν να κυμαίνονται σε διαστατικότητα από το μικροσκοπικό μέχρι το μακροσκοπικό.

Οι μορφολογίες τους μπορεί να διαφέρουν εντελώς,από την πολύ απλή μέχρι την εξαιρετικά περίπλοκη. Μπορούν να ζουν μόνα τους ή σε τεράστιες αποικίες. Θα πρέπει, βέβαια, να τονιστεί ότι οι μορφές αυτές πρέπει να αναμένονται. Η ευφυΐα τους μπορεί να είναι ένα αναπτυγμένο χαρακτηριστικό τους. Για τροφή των zeroids, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η διαγαλαξιακή σκόνη και διάφορα αέρια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.

Τα Zeroids μπορεί να έχουν μεταναστεύσει σε όλους τους τομείς του χώρου - τόσο εντός όσο και στους γαλαξίες. Προικισμένο με κινητικότητα και νοημοσύνη, είναι πιθανό ότι κάποια μπορεί να έχουν διεισδύσει στην πραγματικότητα και τη ζώνη ύπαρξής μας.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη την απεραντοσύνη του χώρου μας, είναι σίγουρό ότι μέσα στη σφαίρα του εφικτού,ότι τουλάχιστον κάποια άγνωστα πραγματικά πλάσματα μπόρουν να ζουν εκεί έξω!Πιστεύουμε ότι σύντομα θα μάθουμε.
Άλλο ένα ενδιαφέρον σχετικό video: αυτά τα όντα είναι στο διάστημα σε τροχιά....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  VIDEO




ΠΗΓΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου