Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ROCKEFELLER ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ.



John.D.Rockefeller
Δουλεύοντας μαζί με τον νεαρό γιο του  Rockefeller, τον John D. Rockefeller τζούνιορ, ο Γκέιτς χρησιμοποίησε τα χρήματα για την υποστήριξη συγκεκριμένων, πολύ μυστηριωδών <<επιστημονικών>> προγραμμάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου, στο βιολογικό Εργαστήριο  Cold Spring Harbor στο Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη και άλλου. Το δόγμα των  Illuminati προανήγγειλε τον ερχομό του φωτισμένου <<Υπεράνθρωπου>>, του     <<  ανθρώπου - θεού>>, ο οποίος ως αποτέλεσμα της εξελικτικής διαδικασίας θα ήταν προικισμένος με ανώτερη συνείδηση. Ο στόχος του Γκέιτς και του νεαρού Rockefeller  ήταν να χρησιμοποιήσουν την αμύθητη περιουσία Rockefeller για την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή αυτού του νέου << Υπεράνθρωπου>>.
Ο Φρεντερικ Γκειτς και οι διάδοχοι του, που διαχειρίστηκαν την περιουσία του Rockefeller, ήταν πεπεισμένοι ότι η μοντέρνα επιστήμη μπορούσε μέσω γενετικών ερευνών και μελετών πάνω στις νοητικές διεργασίες να βρει το κλειδί για την εξελικτική πρόοδο.
Αδολφο Χιτλερ
Το 1933, την ίδια χρονιά που ο Αδόλφος Χίτλερ ανακηρύχτηκε Καγκελάριος της Γερμανίας, οι σύμβουλοι και οι υπάλληλοι του Ιδρύματος Rockefeller επινόησαν ένα νέο είδος <<φιλανθρωπίας>>:  αντί να δίνουν τροφή στους πεινασμένους και στέγη στους άστεγους, αποφάσισαν να ξοδέψουν τα χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια τους σε βιολογικές έρευνες και συγκεκριμένα σ ‘ ένα νέο τομέα ερευνών, που ονόμασαν << ψυχοβιολογία>>.  Συμφώνα με το καταγεγραμμένο πρόγραμμα της συνδιάσκεψης των μελών του διοικητικού συμβούλιου της 11ης Απριλίου 1933, θέμα της αποτελούσε η αναζήτηση ανάπτυξης ενός εξασφαλισμένου τρόπου << ελέγχου της ανθρωπινής συμπεριφοράς>>.
Για την επιμέλεια αυτού του φιλόδοξου ,ψυχοβιολογικού πειραματικού προγράμματος επιλέχτηκε απ’την κοινοπραξία των Rockefeller ο Βαρεν Γουιβερ. Στην ετήσια έκθεση του το 1934 προς το διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος  Rockefeller , ο Γουιβερ έγραψε τα εξής  αποκαλυπτικά – και δυσοίωνα  - λόγια σχετικά με το σχέδιο των Illuminati για την δημιουργία του Υπεράνθρωπου:
Ο Rockefeller αναζητουσε εναν γενετικο Σουπερμαν με ελεγχομενο εγκεφαλο.
<<Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γενετική επιστήμη τόσο υγιείς και αναλυτική, ώστε να ελπίζουμε στο μέλλον ότι θα μπορούμε ν’ αναπαράγουμε τον Υπεράνθρωπο; Μπορούμε ν’ αναπτύξουμε, πριν είναι πολύ αργά, μια θεραπεία για όλη αυτήν την φρικιαστική ποικιλία πνευματικών και σωματικών διαταραχών; Μπορούμε να αποδεσμεύσουμε την επιστήμη της ψυχολογίας από τη σύγχυση και την αναποτελεσματικότητα που την κατακλύζει και να την μετατρέψουμε σε εργαλείο;……. Μπορούμε, με λίγα λόγια , να δημιουργήσουμε μια καινούργια Επιστήμη για τον Άνθρωπο;>>

PANDEMONIUM,ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ROCKEFELLER ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ,ΤΕΧΧ ΜARRS ΣΕΛ 17-18.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου