Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Γενική συνέλευση του Πολιτιστικού συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου και Περίχωρων Αττικής « Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» στις 30 Νοεμβρίου 2014


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από  συνάντηση που είχαμε με την διοίκηση της Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων. Αποφασίστηκε Γενική Συνέλευση  με σκοπό την επαναλειτουργία του Πολιτιστικού συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου και Περίχωρων Αττικής « Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ».   


  Καλούμε όλους  τους Κρήτες και τα μέλη του συλλόγου μας, να έρθουν στη Γενική Συνέλευση στα καινούργια γραφεία της ομοσπονδία στο Πάρκο Τρίτση (είσοδος από 6η στάση Λ. Χασιάς) την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για τη πορεία του συλλόγου μας.


                                 Τα ιδρυτικά μελή του συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου


ΧΑΡΤΗΣ





1 σχόλιο:

  1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
    «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ»
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΨΕΥΣΗ

    Ο Σύλλογος Κρητών Ζεφυρίου και Περιχώρων «ο Ψηλορείτης» διαψεύδει την ανακοίνωση της κυρίας Στρατάκη που καλεί τα μέλη του Συλλόγου και τους Κρήτες σε Γενική Συνέλευση στις 30 Νοεμβρίου 2014 στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων , η οποία αποφασίστηκε μετά από την συνάντηση τους με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
    Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον κύριο Πατεράκη Εμμανουήλ μας γνωστοποιήθηκε ότι η κυρία Στρατάκη πήγε και ζήτησε μία αίθουσα για να συγκεντρωθούν Κρήτες με την δικαιολογία ότι στα γραφεία του Συλλόγου μας έχει εγκατασταθεί ένας αθλητικός σύλλογος και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στον συγκεκριμένο χώρο.
    Τα συμπεράσματα που εξάγονται από τις απαντήσεις που μας δόθηκαν από τον πρόεδρο κο Πατεράκη είναι τα εξής:
    Ψέμα 1ο : επικαλείται στην ανακοίνωση της ότι έγινε συνάντηση του συλλόγου με την ομοσπονδία ενώ πήγε μόνη της.
    Ψέμα 2ο : με δόλο πήρε την αίθουσα γιατί έκρυψε την αλήθεια από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας καθώς δεν ζήτησε την αίθουσα για γενική Συνέλευση του Συλλόγου αλλά για συγκέντρωση ατόμων .
    Ψέμα 3ο : στα γραφεία του Συλλόγου δεν έχει εγκατασταθεί κανένας αθλητικός Σύλλογος απλά φιλοξενείται η Αθλητική Ένωση Ζεφυρίου.
    Ψέμα 4ο : υπογράφει ως “τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου” όχι μόνο χωρίς να τα αναφέρει, πόσο μάλλον όταν ούτε η ίδια δεν είναι ιδρυτικό μέλος.
    Ο Σύλλογος θα απευθυνθεί στην Ομοσπονδία για να λάβει και εγγράφως τις απαντήσεις και θα σας τις γνωστοποιήσει για να αποκαλυφθεί η σκοπιμότητα των πράξεων της κυρίας Στρατάκη καθώς μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι είναι απλά μία φιλοδοξία.
    Ο Σύλλογος Κρητών Ζεφυρίου και Περιχώρων «ο Ψηλορείτης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή