Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Σας κοινοποιούμε την απάντηση μέλους της ομάδας Αρτέμη Σωρρα σχετικά με της ερωτήσεις μας1). ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.. 2). παιδομάζωμα των Ελληνοπαίδων από εβραίους..

1481134_10151819507453963_999645088_n

Βίκυ Χαραλάμπους..vikychar@yahoo.com
Υποβλήθηκε 15/01/2014 8:06 μμ
Αγαπητές κυρίες,
Το όνομά μου είναι Βίκυ Χαραλάμπους. Σας απαντώ για τα ερωτήματά σας
α. Δεν ξέρω από πού αντλήσατε τέτοια πληροφορία για το ποιοι μπορούν να υπογράψουν.
Δικαιούνται να υπογράψουν, όποιοι είναι Έλληνες Πολίτες, έχουν Ελληνική Ταυτότητα ή/ και Διαβατήριο καθώς και ΑΦΜ.
Το λέει εξάλλου το έντυπο που υπογράφει ο πολίτης. «Ψήφισμα Ελλήνων», άρα αν δεν είναι Έλληνας, τότε δεν ισχύει και θα πεταχτεί όταν φτάσει στην καταγραφή.
Το τι ειπώθηκε ξανά και ξανά από εμάς, είναι ότι δεν έχουμε Κόμμα, Χρώμα και Δόγμα και αυτό γιατί Έλληνες υπάρχουν πολλοί και εμείς θέλουμε να ενώσουμε την Ελλάδα και όχι να την διασπάσουμε.
Άρα, για το συγκεκριμένο θέμα που ρωτάτε, συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει να λάβουμε τον ψήφο του Ελληνικού λαού εάν θέλει ως πολίτης να λάβει η Ελλάδα τα χρήματα ή όχι, ας θα γίνει ο έλεγχος του Δημόσιου χρέους ή όχι και αν θέλουν ν’ αποδοθούν ευθύνες στους ιθύνοντες ναι ή όχι! Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο..
Οπότε, όσο πιο πολλούς έχουμε, τόσο πιο δυνατή και ισχυρή είναι η ΒΟΗ μας!

ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (Ο.Ε.Κ.Γ.Ε)Α). Η ερωτήσεις  απευθύνονται σε συγκεκριμένα  άτομα  και όχι σε οποιοδήποτε μέλος  της  ομαδας  E.N.D.  .
Β). Δικαιούνται να υπογράψουν, όποιοι είναι Έλληνες Πολίτες, έχουν Ελληνική Ταυτότητα ή Διαβατήριο καθώς και ΑΦΜ.
Ερώτηση
Σε όλα σχεδόν τα βίντεο φωνάζετε ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι έλληνες.
Είναι εβραίοι και έχουν Ελληνοποιηθει  με  Ελληνική Ταυτότητα Διαβατήριο καθώς και ΑΦΜ. Πως λοιπόν θα  ξεχωρίζεται τους έλληνες από τους Ελληνοποιημένους στα χαρτιά έλληνες;  ..αυτή είναι η απορία μας .
β. Για ότι αφορά το 2ο ερώτημά σας, θα πρέπει να σας επισημάνω ότι δεν δικάζουμε κανένα τώρα..
Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τα εργαλεία με τα οποία θα υπάρξει ανάπτυξη και απεμπλοκή από τα καταστροφικά και προδοτικά μνημόνια της ντροπής που με τόσο ύπουλο τρόπο εφαρμόστηκαν από τους κυβερνόντες.
Και τομείς για τους οποίους θα πρέπει να εμφανιστεί η αλήθεια είναι
1. Τράπεζες,
2. Κυβέρνηση/ Κυβερνόντες
3. Δήμοι/ Δημάρχοι και ΔΣ
4. Πολίτες
Φτιάξαμε λοιπόν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορεί να δομηθούν τα αποδεικτικά στοιχεία όπου να δημιουργήσουν υπόβαθρο για να αποδοθεί η δικαιοσύνη.
Και αυτό είναι το μέλημά μας και η πρώτη μας προτεραιότητα.
Αφού ξεκινήσει η υλοποίηση της αναπτυξιακής πορείας της Ελλάδας, στην πορεία θα ελεγχθούν όλα τα εγκλήματα του παρελθόντος. Όλα όσα έχουν γίνει, θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό που αναφέρετε δεν είναι ούτε το ένα μυρμηγκάκι στο θεόρατο έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα.
Και θα μπουν όλα στον τόπο τους.
Ο Έλληνας ξεσηκώνεται και θα δείξει στον κόσμο ξανά, πια είναι η πραγματική του αξία.
Με ειρηνικό αλλά αυστηρό τρόπο, με τη νόηση και τη διανόηση, με τα οικονομικά εργαλεία και τις απέραντες πηγές ευημερίας που θα μπορούν να καλλιεργηθούν μόλις όλα κλειδώσουν και η μηχανή είναι έτοιμη να πάρει μπρος.
Σκεφτείτε το αυτό που κάνουμε τώρα σαν ένα Υπερ-Μηχάνημα, που είναι υπό κατασκευή και όταν κλειδώσει και βάλει μπροστά θα μπορέσει να δείξει την πραγματική του Υπερ-Δύναμη!
Όλα θα πάρουν το δρόμο τους, θα γίνει αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και όπως πρέπει.
Ελπίζω να σας κάλυψα. Αν όχι, μπορείτε να με καλέσετε για να σας δώσω κάθε πληροφορία.
Με εκτίμηση
Βίκυ Χαραλάμπους
Εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επισκεφτείτε όλες μαζί την ομιλία στο Γέρακα όπου θα είμαι ομιλήτρια, την Κυριακή 19/ 01/ 2014 στις 11.00 ώρα το πρωί, στο χώρο του εστιατορίου «Ιππόκαμπος» στην οδό Θεσσαλονίκης 35.
https://www.facebook.com/events/1425315367704134/?ref=22

ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (Ο.Ε.Κ.Γ.Ε)Όσο για την δεύτερη ερώτηση  δεν μπήκατε  καν στο κόπο να μας απαντήσετε. Γιατί άραγε;
Για το παιδομάζωμα των τούρκων και των κουμουνιστών έχουν  γραφτεί άπειρες σελίδες και  αφιερώματα . Για το παιδομάζωμα που έκαναν οι Εβραίοι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο σιωπή και απόκρυψη.
Απ’ ότι φαίνεται ούτε ο πανίσχυρος Σωρρας μπορεί να αγγίξει το θέμα αυτό.

Γιατί άραγε;

 Υ.Γ … ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Α. ΣΩΡΡΑ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ζητούν από τους ΕΛΛΗΝΕΣ  πολίτες  την εμπιστοσύνη και την υπογραφή  τους.  Έχουμε δικαίωμα κι εμείς  να ζητήσουμε και να απαιτήσουμε μια απάντηση για το θέμα  του παιδομαζώματος των Ελληνοπαίδων  από εβραίους  …εφόσον μας φωνάζετε από τα video για πλήρη διαφάνεια χωρίς φόβο…… Ο.Ε.Κ.Γ.Ε

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ Α. ΣΩΡΡΑ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

πηγη:http://elladatora.org/%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82/

http://hellenik.blogspot.gr/2014/01/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου