Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων





Ηχηρό  χαστούκι δέχτηκε για άλλη μία φορά από την επιστημονική πραγματικότητα η εγχώρια, αλλοδαπή και «περιούσια» θολοκουλτούρα και το μεγαλύτερο μέρος του προσκυνημένου, καθεστωτικού ακαδημαϊκού κατεστημένου, που σε πλήρη αντίθεση με τις ιστορικές και επιστημονικές αποδείξεις επιμένει να κραυγάζει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους προγόνους τους. Ο σκοπός της συγκεκριμένης προπαγάνδας που στηρίζεται ουσιαστικά στο κενό, είναι φανερά πολιτικός και ανθελληνικός, προέρχεται δε από εμφανή ή συγκαλυμμένα κέντρα που κάποτε έφτασαν σε ύψιστο σημείο φαιδρότητας να μιλάνε περί «Μαύρης Αθηνάς».
Τα συγκεκριμένα κέντρα, έρχονται σε πλήρη ρήξη με την οφθαλμοφανή αλήθεια της διαφορετικότητας των ανθρωπίνων φυλών, όσο και της αδιάψευστης φυλετικής συνέχειας των Ελλήνων, όπως πολλάκις έχει αποτυπωθεί και σε φωτογραφικό υλικό, το οποίο και παραθέτουμε από την συλλογή της αλησμόνητης Νέλλης Σεραϊδάρη, στην προσπάθεια τους να κηρύξουν το «αντιρατσιστικό» δηλητήριο τους. Έρχονται σε ρήξη και με την επιστημονική αλήθεια, αφού κάθε φορά που τους παρουσιάζονται αδιάψευστα τεκμήρια, αυτά αποκρύπτονται και η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα συνεχίζει απρόσκοπτα, απλά «ξεχνώντας» τα.
Όπως στην παλαιότερα δημοσιευμένη, εν έτει 1989, έρευνα των Αργυρόπουλου, Σασούνη και Ξενιώτου από το πανεπιστήμιο του Pitsburg των ΗΠΑ, με τίτλο «Μία συγκριτική κεφαλομετρική έρευνα του Ελληνικού κρανιοπροσωπικού σταθεροτύπου μέσα σε 4000 χρόνια». Στην συγκεκριμένη έρευνα διενεργήθηκε συγκριτική μελέτη, εξέτασης των κρανιοπροσωπικών χαρακτηριστικών συγχρόνων και αρχαίων Ελλήνων (από τα κρανία) για την ταυτοποίηση της σημαντικότητας της Εθνικής Κληρονομιάς. Ο σύγχρονος πληθυσμός αντιπροσωπεύθηκε από 54 άτομα εξακριβωμένης ελληνικής καταγωγής, με φυσιολογική διάπλαση του προσώπου και κανονική οδοντική σύγκλιση. Το αρχαίο δείγμα αφορούσε 40 κρανία με φυσιολογική σύγκλιση, χρονολογούμενα στην υστερομινωική – πρωτοελλαδική περίοδο. Μια αξιοσημείωτη ομοιότητα στην κρανιοπροσωπική μορφολογία, μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν προφανής, δηλωτική μιας εγγύς γενετικής συγγένειας, μεταξύ συγχρόνων και αρχαίων Ελλήνων. Η ικανότητα του κρανιοπροσωπικού συμπλέγματος να εκφράζει εξισορροπιστικές αλλαγές λήφθηκε υπόψη, καθώς επίσης το σύμπλεγμα εκτιμήθηκε ωσάν απαρτιωμένη, λειτουργική, βιολογική ενιαία οντότητα. Επιπλέον η βάση του κρανίου επέδειξε μία σαφή επιρροή στην διαμόρφωση του συνολικού κρανιοπροσωπικού προφίλ.
Τώρα οι καινούργιες αποδείξεις, έρχονται από τον κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη, ο οποίος της παρουσίασε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, φέρνοντας σε φανερή αμηχανία την δημοσιογράφο, η οποία έσπευσε να μνημονεύσει τον ανθέλληνα και ήδη γελοιοποιηθέντα (από τον Παπαρηγόπουλο, αλλά και πολλούς άλλους) Φαλμεράυερ. Ο καθηγητής παρουσίασε την δική του έρευνα και τα συμπεράσματα της, τα οποία μπορούν να συνοψιστούν στον λαχταριστό διάλογο στο τέλος, όταν η δημοσιογράφος ρωτά τον καθηγητή: «Καλά μας είπατε για ομοιότητες, διαφορές υπάρχουν;» για να εισπράξει ένα ηχηρό και ενταφιαστικό για την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα «ΟΧΙ»!
Βέβαια, αυτά μην περιμένετε να τα διαφημίσει το κρατούν καθεστώς, αφού όπως προείπαμε τείνει να «ξεχνάει» αυτά που δεν το συμφέρουν και να συνεχίζει την προπαγάνδα του για φυλετική ασυνέχεια των Ελλήνων. Η αλήθεια, όμως, ούτε αποκρύπτεται, ούτε φιμώνεται και εν τέλει θα λάμψει, σε πείσμα της θέλησης των σιωνιστών και των εγχώριων υπηρετών τους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  VIDEO



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου